Zoek de verschillen

Gepubliceerd op 29 augustus 2022 om 19:22

Je ziet het goed, een bandwisseling! Hieronder lees je meer over het vertrek van Tony en stellen we ook onze nieuwe drummer Sebastiaan aan je voor!


Aanstaande zaterdag drie september is het zo ver. Mijn laatste concert als drummer van DeLuister. Ik ga namelijk, samen met mijn vrouw, Nederland verruilen met Moldavië. Wij gaan een pleeggezin overnemen van vijf kinderen en komen te wonen in de stad Rezina. (www.tony-lena.nl)  

Het bezig zijn met muziek als groep vrienden vond en vind ik echt fantastisch. De bandavond is een avond waar ik de hele week naar uitkeek. Het creatief bezig zijn, de lol en de diepgaande gesprekken tijdens een pot bier, het meeleven, het is meer dan muziek maken alleen. Ik vind het dan ook gaaf dat de muziek van DeLuister gaat over het leven van een ander en die van onszelf. Muziek die je tot nadenken kan zetten, een stuk erkenning geeft en/of medeleven kan geven in het feit dat het leven niet altijd even makkelijk is.

Het is dan ook ontzettend dubbel om Nederland en daardoor DeLuister te verlaten. Ik wens DeLuister dan ook een mooie, creatieve en muzikale toekomst toe en ik hoop dat de klanken van DeLuister nog lang mogen blijven klinken. Ik blijf ze op de voet volgen en ik hoop jullie met mij!

Ik ben blij dat ik mijn drumstokken mag doorgeven aan Sebastiaan!

Een muzikale groet en misschien zien wij elkaar aanstaande zaterdag 3 september bij het Cultureel Festival in Baarn,

Tony Imthorn


Mijn geschiedenis met deze gasten gaat al een heel aantal jaren terug. Ik heb hen eerder al eens uit de brand geholpen toen Tony een half jaar in Moldavië was. De keuze was dan ook niet moeilijk, toen ze me nu vroegen om de stokken permanent over te nemen.

Sinds begin dit jaar ben ik weer betrokken en ben ik er bij de repetitie avonden bij om te (ver)groeien in de ontwikkelingen die DeLuister afgelopen jaren heeft gemaakt. Daarbij vind ik het belangrijk om enerzijds mijn plek te vinden en mijn eigen draai te kunnen geven aan de muziek, maar anderzijds ook de Legacy van Tony te behouden en een plek te geven in mijn spel.

Ik ben benieuwd naar de toekomst en kijk er naar uit om samen door te ontwikkelen en mooie nummers uit te brengen.
Tony wens ik samen met zijn vrouw veel succes en geluk in Moldavië!

Sebastiaan de Beer

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.