Alles Is Niets Zonder Liefde

Geloven is in de afgelopen jaren voor mij een zoektocht geweest, en dat is het nog steeds. Voor mijzelf is de reis van het geloof inmiddels de bestemming geworden. Een reis waar je onderweg steeds nieuwe ontdekkingen doet en nieuwe vergezichten krijgt.

Lees meer »

Zoek de verschillen

Je ziet het goed, een bandwisseling! Hieronder lees je meer over het vertrek van Tony en stellen we ook onze nieuwe drummer Sebastiaan aan je voor!

Lees meer »

Terugblik releaseconcert

Op de foto kun je het al zien: wij hebben ontzettend genoten van ons releaseconcert. We zijn overweldigd door de opkomst en ook de leuke reacties achteraf. Het concert en en alle reacties achteraf geven ons de boost om weer verder te bouwen aan onze bekendheid en aan nieuwe nummers.

Lees meer »

Het Beste Geheim

Wat zeg jij als iemand jou vertelt dat hij of zij diagnose kanker heeft? Wat zeg jij als iemand veel te vroeg een geliefde verliest?Wat zeg jij als dat bij iemand grote vragen over het leven, God en eigenlijk alles oplevert? En wat zeg jij als iemand die vragen ook aan jou stelt?Wij zijn ontzettend geprogrammeerd om antwoorden te willen hebben en te willen geven. Misschien om iemands pijn te verzachten maar ook vaak om het te verklaren. Maar denk je dat iemand in zo'n situatie op jouw verklaringen of antwoorden zit te wachten? Ik ging hier heel bewust over nadenken toen iemand van dichtbij op een vreselijke manier een geliefde verloor. Woorden en zeker antwoorden schoten allemaal te kort. Het enige wat ik nog kon doen was luisteren en begrip tonen dat in zo'n situatie je hele leven op z'n kop staat. Het gekke was, dit bleek juist te zijn wat zij nodig had. Dat de rauwheid van dit alles gewoon mocht bestaan en dat daar geen antwoorden of verklaringen op en voor waren. Dus, luisteren is het beste geheim!

Lees meer »

Stop de tijd

Wanneer lukt het jou om even stil te staan? Ik vind het knap lastig! Zeker in de drukke periodes van het jaar. Ook de afgelopen jaren waarin we door het coronavirus ons leven soms ook (iets) anders moesten indelen. Kinderen met thuisschool, in quarantaine, ‘s avonds doorwerken etc. 

Lees meer »

Opnames EP

In oktober 2021 mochten we eindelijk opnemen!Eind 2019 waren de plannen er al, maar door het welbekende virus liep alles vertraging op. Na een aantal keer verzetten was het dan zover en hebben we een weekend bij Groovity Studio van Wilkin de Vlieger gebivakkeerd en 6 van onze eigen liedjes opgenomen. 

Lees meer »

Jij Staat Niet Alleen

Samen met Sergej Visser schreef Jelle (onze zanger) in 2019 een campagnelied voor Samen Hart voor Mensen (een project van SchuldHulpMaatje).

Lees meer »