Stop de tijd

Gepubliceerd op 14 januari 2022 om 09:13

Wanneer lukt het jou om even stil te staan? Ik vind het knap lastig! Zeker in de drukke periodes van het jaar. Ook de afgelopen jaren waarin we door het coronavirus ons leven soms ook (iets) anders moesten indelen. Kinderen met thuisschool, in quarantaine, ‘s avonds doorwerken etc. 


Toen ik dit liedje schreef vierde onze geluidsman Erik bijna zijn 50e verjaardag. Op zijn feestje mochten we dit liedje ook als eerst live spelen. Een verjaardag (en zeker een 50e, denk ik ;-)) zetten je altijd even aan het denken over de tijd. En hoe snel die gaat. 


Het lijkt me heerlijk als je soms de tijd stil zou kunnen zetten. Geen te vroeg of te laat meer. Dat tijd even geen invloed meer had. Wat zou dat voor jou betekenen? 
Ik denk dat ik meer met aandacht  dingen zou doen en zou leven. Meer genieten, minder stressen. Vaker even stilstaan. En ik denk dat dit ook kan. Je kunt er bewust voor kiezen om de tijd de tijd te laten. Kies er af en toe voor om gewoon even stil te staan! Het is een keuze.

Ik zeg en zing dit allemaal vooral tegen mezelf. Maar ben ook wel benieuwd of jij dit herkent en hoe jij hiermee omgaat. Laat het hieronder in een reactie weten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.